Spis treści

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Absolwent szkoły kształcącej w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych

powinien być przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych:

1) oceniania jakości żywności oraz jej przechowywania;

2) sporządzania i ekspedycji potraw i napojów;

3) planowania i oceny żywienia;

4) organizowania produkcji gastronomicznej;

5) planowania i realizacji usług gastronomicznych.

Uczeń zdaje egzamin z kwalifikacji:

TG.07. Sporządzanie potraw i napojów;

TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.

dziennik vulcan
moodle
   
  100lecie loga
  100 L
 

logo stowarzyszenia BNP PARIBAS Bank Polska S.A

18 2030 0045 1110 0000 0421 9960

   
dokumenty szkole
   bip
  STREFA
  GDPR
   facebook ZSR-B
  opieka zdrowotna
  L a Razem na Swieta

Nasz adres

ul. 1 Maja 1,
64-100 Leszno
Telefon: +48 65 529 94 30
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Jak do nas dojechać?

Początek strony